Hallo, ik ben Sandra!

 

Gesteund door mijn twee kids Dean en Amélie en mijn partner John, opende ik in april 2021 de deuren van Mimi Baby Turnhout.

Met een job als zorgkundige op de materniteit stap je steeds mee op de roze wolk van kersverse ouders, waardoor mijn liefde voor baby’s en alles wat ermee te maken heeft alleen maar werd aangewakkerd.

 

Waarom kies ik voor Mimi Baby?

Met de persoonlijke aanpak en service op maat waarvoor Mimi Baby garant staat, wil ik jullie bijstaan zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie kleine wonder.

 

Je vindt onze winkel met ruime parkeermogelijkheid in het levendige centrum van Turnhout.

Ons ruime gamma van 120 merken bestaat uit degelijke, betaalbare en kwalitatieve producten in elke stijl en voor elk budget.

Alles kan gepersonaliseerd worden in eigen atelier.

Spring gerust binnen voor baby- en peuterspullen, een zelfgemaakte luiertaart of gepersonaliseerd geschenkje.

 

Wil je graag je geboortelijst bij mij leggen?

Dan zoeken we samen een rustig moment uit, dit kan zowel binnen als buiten de openingsuren, ’s avonds of in het weekend.

In afwachting van je afspraak kan je geheel vrijblijvend al een wensenlijstje maken op www.mimibaby.be

De Mimi- service biedt jullie ook de mogelijkheid alles een maand van tevoren gratis thuis te laten leveren.

Bij het afsluiten van je lijst krijg je een waardebon van 10% en een leuk cadeautje, afhankelijk van de lopende actie.

 

Om een totaalpakket te kunnen aanbieden kan je op ons ook beroep doen voor het ontwerpen en drukken van je geboortekaartjes en samenstellen van je unieke doopsuikerpresentatie. 

 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te verwelkomen bij Mimi Baby Turnhout!

 

Veel liefs,

Sandra

Topmerken

116 topmerken

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

bekijk alle merken

Uitmuntende service

Uitmuntende service

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

Klant is koning

Klant is koning

Van bij de eerste kennismaking vraag ik naar de noden en behoeften van mijn klant. Hoe zien jullie het verloop van jullie geboortelijst in deze emotionele periode? Wat zijn jullie verlangens? Wat verwachten jullie van mij als shopmanager? Wat kan ik doen om aan jullie wensen te voldoen?

Het is belangrijk om elke geboortelijst als een apart project te zien en elke klant met persoonlijke aandacht te behandelen… Iedereen is trouwens anders.
Ik ben flexibel in het zoeken naar oplossingen. Bijvoorbeeld: Onze openingsuren kunnen op vraag van de klanten worden aangepast net na de geboorte zodat familie en vrienden gemakkelijker hun geschenken kunnen komen ophalen.
 
Daarnaast kan je niet alleen voor een geboortelijst of geschenken bij ons terecht. Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma geboortekaartjes en doopsuiker op maat met (indien gewenst) alle service.  We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuiker leveren in het moederhuis.

Klik hier voor onze realisaties

Uniek

Uniek

De geboortelijsten kunnen in alle rust en op ieders tempo worden gelegd en dit steeds op afspraak. Ik maak tijd voor mijn klanten en geef ze de aandacht die ze verdienen. We zijn veel meer dan een normale winkel want we geven advies thuis en helpen onze klanten waar nodig, wij gaan dus een stapje verder dan “enkel openingsuren”.
 
Mijn showroom is niet groot en ik toon niet “alles” in “alle” kleuren, maar we vernieuwen en gaan mee met de trends. We tonen mogelijkheden, bieden sfeer, laten al onze merken aan bod komen, maar kleuren en uitvoeringen worden daarna op staal gekozen en uit catalogus. Ik wil ook telkens alles nieuw voor mijn klanten bestellen zodat ze telkens het allerlaatste model hebben en hun baby’tje gloednieuwe en ongebruikte spulletjes krijgt.
 
Natuurlijk kan de klant bij mij ook terecht voor leuke meeneemgeschenkjes. Ik biedt altijd een leuk gamma aan volgens de laatste trends en mode.

Exclusieve website

Exclusieve website

Onze website biedt een geselecteerd gamma aan uit onze merken. We hebben reeds voor u voorgeselecteerd, maar alles is wel steeds te bestellen, al staat het er niet op. Onze website is voor onze klanten. Hij biedt de mogelijkheid om een geboortelijst naar believen aan te vullen, een vrijblijvende verlanglijst aan te maken, een geboortelijst aan te maken enz. 

Voordelen en acties

Voordelen en acties

Naast de voordelen van de unieke gratis service die we aanbieden, bieden we nog zoveel meer. We bedenken steeds leuke acties en geschenken. Klanten mogen ook steeds suggesties doen bij ons, wij bekijken wat mogelijk is binnen het budget van hun bestelling. Bij jouw geboortelijst ontvang je ook altijd een leuk geschenk!
Om onze klanten in de toekomst nog meer te verwennen zijn wij momenteel achter de schermen bezig met de uitwerking van een hele leuke verrassing voor onze klanten, more to come!

Klik hier voor alle acties

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag